Få hjælp til din
virksomheds bogføring

 

Søger du bogføringshjælp til dit firma?
Jeg er en enkeltmands virksomhed, som yder bogføringsassistance til små og mellemstore virksomheder.

Som virksomhedsejer er det vigtigt at have styr på regnskabet. Ikke alene er det omfattet skattelovgivningen, men det hjælper også med at have et økonomisk overblik, og sikre at virksomheden bliver drevet sundt.

Derfor er det vigtigt at få den rette bogføringshjælp.  Det er her jeg kommer ind i billedet, for jeg tager professionelt hånd om din virksomheds regnskab, og klargør det til revisoren – så du kan gøre det du er bedst til.

Ud over at stå for bogføringen, så kan jeg være din økonomiske sparringspartner, så vi er sikre på at din virksomhed hele tiden er på rette spor.

 

Vi kan både være moderne og gammeldags i tilgangen til bogføringen
Du har mulighed for at spare til og penge ved at overgå til de digitale løsninger som f.eks. både Dinero og E-Conomic tilbyder. I form af indscanning af bilag, bankafstemninger osv. Er du mere tryg i blot at aflevere dine bilag i en mappe – så er det det vi gør.

Ved lønbehandling anvender jeg Danløn, som er et rigtig godt og billigt produkt. Indberetninger til E-indkomst samt betalinger sker automatisk, så du er sikker på at undgå dumme og dyre gebyrer.

Ønsker I at alle betalinger af leverandører laves af mig, gøres dette i E-conomic, der dannes en fil, som indlæses i banken, og I slipper for at taste alle fik kort og bankkonto numre manuelt. Dette er de fleste rigtig glade for at slippe for.

Ønsker du/I at høre mere om min bogføringshjælp, så kontakt mig på telefon 28 60 14 36

 

© det lille regnskabsbureau – Bogføringshjælp pris – Køge, Greve, Solrød, Ringsted, København